Jag föredrar pasta

Jag föredrar pasta

Då har precis lottningen inför VM-kvalets sista omgång genomförts. Det skulle bli åtta europeiska nationer där fyra seedade skulle lottas mot fyra oseedade lag. Det stod klart för många svenskar inför lottningen: Vilket lag som helst förutom Italien. Sverige var ett av de oseedade lagen vilket innebar att det officiellt skulle lottas mot ett utav följande lag: Italien, Schweiz, Kroatien eller Danmark.

Efter en heroisk prestation i gruppspelet där Sverige lyckats sluta före stornationen Holland och enbart ett poäng bakom jättarna Frankrike var de blågula klara för att få lottas mot ett annat lag som slutade tvåa i en motsvarande grupp. Laget man lottas mot skall man spela två gånger mot varandra, bästa resultat utav de bägge matcherna går till Världs Mästerskapen i Ryssland 2018. Efter många argument och diskussioner om att Danmark vore drömmotståndaren och Italien mardrömslottningen så står det nu klart att Sverige givetvis lottas mot just Italien.  Den 11 November kommer Italien att gästa Friends Arena och därefter komma Sverige att få åka till San Siro för att spela mot Italien den 15e November.

Kommentarer är stängda.