Helgens höjdpunkter

Helgens höjdpunkter

Då var fotbollshelgen tillbaka i högsta grad. Förra helgen bjöds det verkligen på helt enastående fotboll från både storlagen och smålagen, där väldigt många skrällar tog plats. Som jag nu gjort två veckor i rad ska jag rada upp fotbollshelgens tre bästa matcher som du bara inte får missa.

Manchester United v Tottenham

Imorgon är det en stor dag i hela Storbrittanien, och övriga världen som följer Premier League fotbollen. Imorgon är det den riktiga definitionen av en ”super-saturday”. Anledningen till att det kallas för detta är när de kändaste lagen spelar under samma dag, men under olika tider. Detta gör det möjligt för samtliga tittare (och för dem som vill) att se så många matcher som det bara går. 13.30 matchen är därför stormatchen och med största sannolikhet just den match som kommer dra till sig mest uppmärksamhet. Manchester United tar emot Tottenham på Old Trafford i en absolut måste match föra bägge lagen, dessvärre är det inte riktigt så fotbollen fungerar. Manchester United tappade senast tre oerhört viktiga poäng borta mot Huddersfield vilket skulle kunna resultera i att lagen under dem med största sannolikhet kommer att hinna ikapp dem om United skulle tappa poäng mot Tottenham, detsamma gäller Spurs.

Milan v Juventus

Juventus har haft en (för dem) knackig säsongsinledning, där Napoli och Inter helt klart varit med imponerande lag än den gamla damen. Men det är inget att jämföra med AC Milan som ligger långt nere på 10e platsen måste tveklöst få tag i tre poäng mot Juventus för att få tillbaka fansens förtroende.

 

Arsenal v Swansea

Arsenal tar på lördagseftermiddagen sig an Swansea City hemma på Emirates Stadium. Efter en enormt imponerande seger på bortaplan mot Everton så ska nu kanonerna försöka knipa åt sig tre poäng till för att officiellt vara ikapp Manchester United och Tottenham. Alexis Sanchez, Mesut Özil & Alexandre Lacazette spelade för första gången ihop förra helgen på Goodison Park, så många fans är nog ivriga på att se dem tillsammans för första gången ihop på hemmaplan mot ett betydligt sämre lag.

Kommentarer är stängda.